Boris?!


‘Een plek creëren die het vrije karakter van een festival combineert met het intieme van een kroeg’ - bij deze gedachte kwam daar ineens Boris om de hoek kijken.

Jarenlang heeft Boris de wereld over gereisd en bij z’n terugkomst in Tilburg vond hij dat het tijd was voor iets nieuws. Het viel hem op dat de feestjes die in Tilburg worden georganiseerd enorm populair zijn. Maar de uitspraak die we echter allemaal kennen is: ‘Het kan niet altijd feest zijn’… of toch wel?

In ieder geval wel op donderdag- vrijdag- en zaterdagavond! Er is namelijk een leuke samenwerking aangegaan met Café Joris die de vrijheid biedt om sfeervolle en gezellige feestjes te gaan organiseren. Een letterlijk verschil van dag en nacht waarin Boris een alternatief biedt op de huidige stapcultuur. Het café zal op deze dagen vanaf 23:00u worden omgetoverd tot Bar Boris – een plek met een vrij karakter waarin de sfeerbeleving centraal staat!

Vanaf vrijdag 22 Januari is het dan eindelijk zover: Boris trapt af! Komt allen lekker dansen in een intieme setting onder het genot van een lekkere wintercocktail of een ambachtelijk Beerze biertje.

Verwacht muziek die uiterst dansbaar is, maar niet in de top-40 voorkomt. Voor de liefhebbers van festivals en electronische muziek met een randje. En of dat randje nu classic, funky of rauw is; Boris zoekt ‘m op!

Zie ik je binnenkort?

Gr. Boris.

Waar staat Boris voor?


Verschil van dag & nacht!

Café Joris is overdag een kroeg waar op een gezellige manier geborreld kan worden. Elke donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond zal de kroeg worden omgetoverd tot Bar Boris. Door te werken met panelen en andere materialen zal de kroeg/ bar binnen een half uur een compleet nieuwe uitstraling krijgen.

Creatief klein poppodium

Boris houdt er zelf wel van om een feestje te geven, maar gaat ook graag naar het feestje van een ander! Vandaar dat Boris de mogelijkheid biedt aan zowel gevestigde organisaties als nieuwe initiatieven om een concept uit te voeren. Hoe dan ook; het gebeurd altijd vanuit passie, daar staat Boris voor. En wie weet loop jij ook wel met zo'n idee rond!

Publiek

Boris zal zich voornamelijk gaan richten op de leeftijdscategorie 23-35. In Boris' ogen is dit een groep die nog niet echt een plek heeft in Tilburg. Dan hebben we het over de mensen van deze leeftijdscategorie die graag nog lekker dansen en niet vies zijn van een festivalletje links of rechts! Verwacht dan ook geen top40/EDM muziek, maar alles wat daar los van staat!

Feestjes van Boris!

Dj van de Week

...

Boris is....... Tja wie is Boris? Dat is en blijft een vraag, maar 1 ding is zeker, hij heeft een aantal top Dj's.
Zij zorgen voor de progamering en dus voor de toffe sfeer en feestjes!

Denk jij dat je deel kunt zijn van dit team? stuur dan een mail naar info@cafejoris.nl.
Ook als je hier in bediening zou willen werken mag je een mailtje sturen natuurlijk!